FIRST Brabant - The hardest FUN you'll ever have!

FLL off-season event Eindhoven 2017

Kun je ook maar geen genoeg krijgen van de FIRST LEGO League en baal je als een stekker dat het seizoen er al (bijna) op zit? Geen paniek!?

Ook dit jaar organiseren we een FLL off-season. Op dinsdagmiddag 16 mei 2017 in de Dutch Technology Week (15-20 mei) en tijdens Night of the nerds is er weer een regional FLL off-season event. Dit event is niet bedoeld is om je te kwalificeren voor een wereldtoernooi, maar om nog een keer samen bezig zijn me FLL activiteiten, om oude FLL vrienden te ontmoeten en nieuwe FLL vrienden te maken. En natuurlijk om samen weer een mooi FLL feestje te bouwen. (zie: de foto’s van FLL off-season 2016)

Op 19 en 20 mei is er de FTC Dutch Open (FIRST Tech Challenge) en een FRC Scrimmage tijdens de DTW in het Klokgebouw in Eindhoven. Volop robots en team plezier te zien dus.

Als dat geen inspiratie biedt!

Aanmelden

Heb je interesse om met je team deel te nemen aan het FLL off-season event? Registreer je dan hier bij aanmelding
De deelnamekosten bedragen € 35,00 per team (max 10 teamleden). Na registratie ontvang je van ons een bevestiging.

Let op! We hebben plaats voor ca 24 teams, dus registreer snel als je verzekerd wil zijn van een plek!

Wat is nieuw?

Zoals gezegd, met de FLL off-season kwalificeer je je niet voor een wereldtoernooi. Maar we willen jullie wel uitdagen! En dus hebben wij een aantal nieuwe opdrachten bedacht.
De FLL onderdelen blijven bestaan, met uitzondering van het project. De robotwedstrijd én de core values blijven bestaan maar wel in een iets ander jasje:

  • Jullie worden gekoppeld aan 3 andere teams. Met elk team speel je samen 1 ronde op de wedstrijdmat. De missies zijn die van Animal Allies dus die kennen jullie.
  • De uitdaging ligt in de samenwerking. Pas op de dag zelf koppelen we jullie aan de andere teams. Uiteraard krijgen jullie even de tijd om te overleggen én te oefenen.
  • Maak een poster waarop je je team presenteert en aan de jury laat zien hoe jullie FLL proces is verlopen! Je bent hierbij vrij in de vorm en materiaal keuze.

En hiermee lichten we nog maar een puntje van de sluier op voor wat betreft de nieuwe opdrachten. De rest krijgen jullie op de dag zelf te horen. Laat je verrassen!

Programma

13.00 uur – Ontvangst
13.30 uur – Opening
13.45 uur – Start wedstrijden
17.30 uur – Prijsuitreiking
18.00 uur – Afsluiting

Aansluitend is een bezoek aan ‘night of the nerds’ meer dan de moeite waard!

Bezoeken

Wil je alleen komen kijken? Wees welkom!

Adres:
Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617AB Eindhoven
Netherlands

Voor meer info over parkeren & bereikbaarheid zie: www.klokgebouw.nl/praktische-informatie

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via offseason[@]steamup.eu. Vermeld in je mail even duidelijk je contactgegevens zodat we je makkelijk kunnen bereiken.