Tips voor het organiseren van uw notebook

Tips voor het organiseren van uw notebook

Je notitieboekje is een basis voor je onderzoekspaper. Het werkt bijna als een basisoverzicht van je studiemanuscript. Een goed onderhouden, goed gevulde notebook resulteert niet alleen in efficiƫnt schrijven, maar vermindert ook aanzienlijk het aantal fouten.

notitieboekje

In het begin, wanneer u begint met het bijhouden van een notebook, kan er veel vallen en opstaan. Als je een standaard notitieboekje met zwarte inkt gebruikt, kun je niet veel anders dan er aantekeningen in maken Mylovelynotebook.nl. Maar naarmate je verder gaat, kun je meer zinnen schrijven met verschillende kleuren inkt. Je realiseert je misschien dat het hoofdvak van je studie eigenlijk het onderwerp is van een andere kleur inkt, bijvoorbeeld blauw voor wiskunde, roze voor natuurkunde of groen voor scheikunde. Daarom moet u in dit stadium grijze inkt gebruiken voor andere onderwerpen, waaronder grafieken, illustraties en tekeningen, en andere kleuren voor andere zaken, zoals bronnenlijsten.

Als u wilt leren hoe u uw notitieboek kunt ordenen en opslaan voor toekomstig gebruik, moet u een systeem voor de organisatie maken. Sommige mensen gooien hun papieren en notitieboekjes gewoon meteen na de les weg, maar dit is erg ongeorganiseerd en leidt soms zelfs tot de vernietiging van belangrijke informatie. In het begin heb je alleen een notitieboekje nodig voor notities en referenties, en wat losse blaadjes. Naarmate u verder gaat, kunt u plaknotities en markeringen krijgen om uw aantekeningen te ordenen en nieuwe op uw notitieboekje te tekenen. Na een aantal weken weet je hoe je je notitieboekje moet ordenen en heb je kwalitatief hoogstaand onderzoek waar je in je klas naar kunt verwijzen.

Klik op de link: Mylovelynotebook.nl